En kväll i veckan styrs kosan till ingevallsbo, http://www.ingevallsbo.n.nu/vallsbo då skalll rumpan ruskas om! Härligt att ha återupptagit ett tonårsintresse ! Ett gäng glada tanter som har fullt sjå att hålla ordning på sej själva skall helt plötsligt fokusera på häst ,tyglar ,och den stackars ridlärarens " sträck på ryggen,volt tillbaka, vänd snett igenom! Snälla hästar och ett roligt gäng gör detta till en höjdarkväll! och ger guldkant på livet!

Snöfri tid tillbringar vi gärna i trädgården! Ochså det är ett ganska nytt intresse! inte alltid så lätt att få till det som man vill, med grävglada terriers i huset! men skam den som ger sej!

Åker ochså gärna på loppis , gärna då med packad fikakorg så att man kan efter en fyndrunda ta en tur med hundarna till ngn plats där de får roa sej och vi får en njutbar fika i det gröna!

Något vi ochså gärna gör är att titta på fina bilar

Ett alldeles nytt fynd för oss ,som förhoppningsvis kommer att ge oss ytterligare intresse och dessutom möjlighet att kanske njuta mer och upptäcka mer av de orter som besöks i samband med hundutställningar, är den "gamla" husvagn som flyttat till oss.... Skönt att leva snigelliv! ta huset med sej på turen! Den fungerar ochså bra som gäststuga! Bra att veta, Du är välkommen!